Vores værdier Vores princip Din profil Din start Dine perspektiver Din løn Vores organisation Vores ledelsesprincipper Din ansøgning

Ledende medarbejder i den førende virksomhed i branchen.

Uanset skiftende økonomiske situationer: Levnedsmidler og dagligvarer skal folk altid bruge. Hos ALDI fås disse produkter til den bedste pris i forholdet til kvaliteten - effektivt kalkulerede basislevnedsmidler ligesom produkter af premium kvalitet, som mange kunder kan få råd til pga. fordelagtige priser. Dette koncept har overbevist forbrugeren i Tyskland: I meningsmålinger vælges ALDI igen og igen til at stå i spidsen af discountbranchen*. Med vores bundsolide gennemprøvede virksomhedskoncept, vil vi også blive ved med at vokse internationalt. ALDI som arbejdsplads er derfor en god investering. Hvad med dig? Har du lyst til selv at udforme dit arbejdsområde, der er stærkt praksisorienteret og give dig selv udfordringer indenfor området? Vil du gerne blive en del af et succesfuldt virksomhedsprincip og bidrage med din præstationslyst? Et sådant engagement værdsætter vi meget. Derfor overdrager vi omsætnings- og personaleansvar direkte til vores medarbejdere efter afsluttet indarbejdning.

Og hvordan fortsætter det efterfølgende? Vi planlægger i fællesskab din individuelle karriereudvikling i ALDI Ledende stillinger besættes – ved egnethed – fortrinsvis internt. D.v.s. med folk, som har stået deres prøve som "ægte købmænd" i ALDI.

* Kundenmonitor Deutschland 2009, ServiceBarometer AG

Op